Workshop Voetmassage

10-07-2019
19:00 - 21:30
1 dag
MBO
Lianne Quist
max. 12
€ 42,50
Nee, je kunt het volledige bedrag in een keer overmaken.

Workshop Voetmassage

Onze voeten krijgen een hoop te verduren. Ze verdienen het dan ook om af en toe verwend te worden. Een voetmassage kan verlichting en ontspanning brengen bij pijn, vermoeidheid of stress, maar beïnvloedt ook de rest van ons lichaam en onze geest.

Tijdens deze workshop leer je een ontspannende voetmassage te geven met de basisgrepen uit de Thaise voetreflexmassage. We werken in tweetallen zodat je zelf ervaart hoe de massage aanvoelt.

Minimaal 6 deelnemers.

Kosten € 42,50 per persoon.
Duur workshop: 2,5 uur.
Incl. koffie/thee, syllabus en deelname certificaat.

De workshop is op mbo-niveau. 

Lijkt je het leuk om deze workshop met vrienden of collega’s te volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

10-07-2019
19:00 - 21:30
1 dag
MBO
Lianne Quist
12
€ 42,50
Nee, je kunt het volledige bedrag in een keer overmaken.
nee

Inschrijven voor de Workshop Voetmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Workshop Voetmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
10-07-2019 - Avond
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: