Workshop Hoofd Nek Schoudermassage

Toon datums
19:00 - 21:30
1 dag
MBO
Lianne Quist
max. 12
€ 42,50
Nee, je kunt het volledige bedrag in een keer overmaken.

Workshop Hoofd- nek- schoudermassage

Soms kan het gebeuren dat je ter plekke iemand wilt masseren zonder dat er handdoeken, olie of een passende ruimte beschikbaar is. Veel mensen pakken iemands schouders beet en beginnen onmiddellijk hard te duwen/knijpen, waardoor de ander schrikt of pijn voelt. Je moet een gebied wat je gaat behandelen altijd eerst strekken en warm maken, voordat je enige druk gaat toepassen.

In deze workshop leer je hoe je dit doet. De handgrepen bij de hoofdmassage verminderen spanning direct, zodat fysieke klachten als branderige ogen of hoofdpijn afnemen. De druk die bij de hoofdmassage wordt uitgeoefend, is langzaam en heel stevig. Het is een eenvoudige manier om in het hele lichaam spanning los te maken.

Minimaal 6 deelnemers.
Kosten € 42,50 per persoon.
Duur workshop: 2,5 uur.
Incl. koffie/thee, syllabus en deelname certificaat. 

De workshop is op mbo-niveau.

Lijkt je het leuk om deze workshop met vrienden of collega’s te volgen, neem vrijblijvend contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

03-07-2019 (vol) 24-07-2019
19:00 - 21:30
1 dag
MBO
Lianne Quist
12
€ 42,50
Nee, je kunt het volledige bedrag in een keer overmaken.
nee

Inschrijven voor de Workshop Hoofd Nek Schoudermassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Workshop Hoofd Nek Schoudermassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
24-07-2019 - Avond
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: