Over ons, het team van Sepia Opleidingen

Lianne Quist is de oprichter van Sepia Opleidingen, in 2013 is zij gestart met lesgeven onder de naam Zeelandmassage. Al snel groeide het bedrijf en was de naam niet toereikend. De introductie van de naam Sepia Opleidingen is in 2016 gedaan. Vanaf het begin was er een samenwerking met Ksenija Boiko, die vanaf 2017 officieel mede-eigenaar is geworden.

Oprichter

Lianne Quist eigenaar

Lianne Quist werkte jaren geleden in de zorg en besloot in 2001 een opleiding te gaan volgen tot natuurgeneeskundig therapeut. Ze volgde opleidingen voor rebirthing, voice-dialoque en coaching. Bovendien leerde ze masseren, waarin ze zich besloot verder te verdiepen. De vakkennis uit de diverse opleidingen, alternatieve en reguliere trainingen vormen de ideale basis om de juiste balans aan te brengen.

In 2013 kwam ze terug op haar idee van jaren geleden waarin ze fantaseerde over een opleidingsinstituut in Zeeland voor alle beroepsgroepen uit de Zorg en Wellness. Ze besloot het gewoon te doen! Ze huurde enkele ruimtes en begon met het geven van een aantal cursussen.

Het bleek dat de combinatie van haar gevoel bij dit werk en het gebrekkige aanbod van anderen een schot in de roos was. Al snel was zij niet langer de enige docent die lesgaf. En beetje bij beetje groeide het aanbod, de hoeveelheid samenwerkingspartners in de vorm van docenten en andere ondernemers en de locaties. Na 2 verhuizingen hoopt Lianne een langere tijd door te kunnen groeien in Heinkenszand en de harde werkers uit de Zorg en Wellness branches te blijven voorzien van kwaliteitsonderwijs in Zeeland.

Mede-eigenaar Ksenija Boiko

Ik ben al jaren betrokken bij Sepia Opleidingen, zelfs nog uit de tijd dat de organisatie nog Zeelandmassage heette. Mijn specialisatie is marketing in de breedste zin van het woord. Ik geloof dat alles wat er in een bedrijf gebeurt op een of andere wijze verbonden is aan marketing. En dat alle zaken in ieder geval vanuit een marketing oogpunt belicht moet worden voor er beslissingen genomen worden. Vanaf 2017 ben ik officieel mede-eigenaar en verantwoordelijk voor zowel de marketing als strategische bedrijfsvoering.

Daarnaast doe ik ook allerlei noodzakelijke dingen die ervoor zorgen dat Sepia draait. Met frisse tegenzin ook een heel klein deel van de administratie maar duidelijk is dat ik daar nooit goed in zal worden!

Ook assisteer ik bij sommige docenten tijdens de lessen. Dit geeft een stukje verlichting aan de docent maar is ook een uitgelezen kans om weer iets op te pikken uit de lessen om te gebruiken voor mijn passie "marketing"!

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: NL149272194B02