Opleidingen volgen?

Sepia is een erkend aanbieder van opleidingen op het gebied van massage. Het aanbod van opleidingen bestaat uit categorie Sportmassage, categorie Specialisatie en categorie Wellnessmassage. Daarnaast zijn er ook bij-en nascholingen en cursussen die wij aanbieden.

Welke stappen doet Sepia binnen het aanbod?

Als opleider zijn wij bezig om te onderzoeken waar nog meer behoefte aan is. Momenteel zijn we bezig met de HBO opleiding tot Massage Therapeut. Ondanks de vele opties die er al zijn, zijn wij aan het kijken hoe het haalbaar is om dit in ons aanbod op te nemen. Deze opleiding zal modulaire worden aangeboden.

Behalve onderzoek naar mogelijkheden zijn wij ook actief in de ontwikkeling van scholingen. Met meerdere van onze docenten hebben wij nieuw aanbod gelanceerd waardoor wij deels een uniek aanbod hanteren. Zo zijn wij nu bezig met een scholing voor kraamverzorgende.

Kan ik mijn opleidingstraject aanpassen aan mijn situatie?

Er zijn diverse trajecten mogelijk voor de aangeboden opleidingen. Dit is per opleiding vermeld en uitgelegd. Mocht je er toch niet uitkomen kan je altijd contact met ons opnemen via 0118 700 247 of [email protected] of langskomen op 1 van onze open dagen.

Hoe zit het met de kwaliteit van de opleiding?

Sepia heeft meerdere accreditaties en erkenningen, diverse opleidingen leveren studiepunten op. Wil je hier meer over weten kijk dan bij de opleiding, cursus of bij-en nascholing van je keuze. Daarnaast hebben we onder de menuknop "info" de meeste informatie nog een keer genoemd.

Wie geeft de lessen?

De docenten waar wij mee samenwerken komen uit de praktijk en kunnen de lessen altijd aanvullen met hun eigen ervaringen. Bij "over ons" vind je niet alleen alle in & outs over Sepia maar ook over de docenten. Wij hebben een open cultuur binnen Sepia, meerdere van de docenten werken ook bij andere opleiders.

 

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: