Wanneer is de Open Dag van Sepia?

Een aantal keren per jaar organiseren wij een open dag. We bieden daarmee een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen van onze opleidingen, cursussen en workshops en kennis te maken met ons.

Sepia Opleidingen is een door het NGS en de VOS erkend en gelicentieerd opleidingsinstituut voor de vakopleiding Sportmasseur en wordt gedoceerd door 1ste graad bevoegde docenten.

Kom de sfeer proeven, maak kennis en stel al je vragen. Uiteraard kun je de opleidingen en mogelijkheden komen ontdekken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van je vragen over de inhoud van de cursussen en onze werkwijze. Wil je een van de docenten een specifieke vraag over een cursus stellen? Informeer dan op voorhand even of de betreffende docent aanwezig zal zijn, neem daarvoor contact met ons op.

Kennismaken met Sepia Opleidingen

Tijdens de open dagen kun je de opleidingen en cursussen ontdekken. Bovendien kun je komen kennismaken met onze organisatie. Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende Open Dag bij Sepia Opleidingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kennismaken op afspraak?

Ook dat is mogelijk! Wil je liever niet wachten op één van onze open dagen? Of ben je op deze dagen verhinderd? Je bent het hele jaar door welkom op afspraak. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden met alle plezier je vragen.

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: