Nieuwtjes

Geaccrediteerd met 25 punten door de NGS aanvullende erkenning aan voor ons aanbod, meest recent is de cursus Bindweefselmassage.

Wellness-masseur diploma is verdwenen. Alleen de opleiding Wellness-masseur Pro krijgt nog een diploma.

Sommige cursussen zullen al dit jaar maar 1 x per jaar worden aangeboden en zo ook in 2019. Hiermee creëren wij ruimte en tijd voor meer divers aanbod.

Aanvullende erkenning aan voor ons aanbod, meest recent is de cursus Triggerpoints geaccrediteerd met 18 punten door de NGS

Opleiding Specialist Zwangerschapsmassage is voor onbepaalde tijd erkend door NVST als bij- en nascholing.

10 januari 2018, 600ste cursist mogen verwelkomen en om dit te vieren geven wij korting! Meld je, je aan vanaf 10 januari t/m 28 februari en gebruik de kortingscode 600 dan ontvang je €6 korting op alle cursussen en opleidingen.

Bijscholing Triggerpoints is erkend door VBAG Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze

6 december start de nieuwe opleiding Manuele Lymfe Drainage

Voor het aanbod in AED en reanimatie trainingen zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met een specialist op dit gebied, BeCare. We hebben ervoor gekozen om de trainingen alleen volgens de normen van NRR (Nederlandse Reanimatieraad) aan te bieden omdat vele brancheorganisaties hier om vragen. We geven de herhaling en basistraining.

Rondom Sepia Opleidingen, parkeer je GRATIS

We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met Fysiotape, zij zijn de eerste die jaren geleden in 1998 de Medical Taping Concept (Kinesiology Taping) naar Nederland haalden. Deze tapingmethode wordt inmiddels bijna over de hele wereld toegepast. Vanaf 2003 produceren zij CureTape en met hun opleidingen tak verzorgen zij opleidingen met eigen instructeurs. Als samenwerkingspartner worden de cursussen bij ons gegeven met lesmateriaal en instructeur vanuit Fysiotape. 

De herkansing was nu een succes! Nog een gediplomeerde Sportmasseur erbij. Van de twaalf die examen hebben gedaan zijn nu twaalf geslaagd!

17 juni heeft de groep sportmassage 2016-2017 examen gedaan, 9 van de 10 zijn geslaagd. Uit de hele groep van 14 zijn er tot nu toe 11 geslaagd en de overige 3 moeten nog examens doen of herkansen. Wij zijn trots op onze gediplomeerde Sportmasseurs!

In mei hebben we onze 500ste cursist mogen verwelkomen en om dit te vieren geven wij korting! Meld je, je aan vanaf 5 mei tot 28 juli en gebruik de kortingscode 500 dan ontvang je €5 korting op alle cursussen en opleidingen.

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: