Erkenningen en accreditaties van Sepia Opleidingen

Sepia Opleidingen is een erkend opleider in Sportmassage en Wellness Massage. Daarnaast hebben wij ook erkenningen voor diverse bij-en nascholingen in andere beroepsgroepen waarvoor punten behaald kunnen worden.

Het aantal erkenningen en accreditaties die wij hebben groeit. Wij hebben daarom besloten om per branchevereniging, per beroepsvereniging en per register / stichting aan te geven hoe wij verbonden zijn. In het menu zijn de (bekende) afkortingen te vinden. Wij leggen uit waar de afkorting voor staat en linken naar de desbetreffende site. Verder leggen wij daarnaast ook uit hoe wij erkend opleider zijn of welke accreditatie daaruit voorkomt en wat je er aan hebt.

Zijn alle afkortingen erkenningen en accreditaties?

Omdat wij het belangrijk vinden om onze cursisten goed te informeren hebben wij in dit menu ook diverse andere zaken opgenomen. Ze houden niet direct verband met onze erkenningen of accreditaties maar kunnen wel van belang zijn voor jou. Erkend opleider betekend voor ons een stukje zorg naar onze studenten.

Nieuwe info?

Wij groeien en deze pagina's zullen dus regelmatig worden herzien en aangevuld. Mis je info die ook interessant is voor anderen, laat het ons weten!

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: