Massagecursussen in Heinkenszand, Zeeland

Wanneer je iets wilt leren zoek je natuurlijk naar kwalitatief goed onderwijs. Na jaren van ervaring kan Sepia genoemd worden als het instituut op het gebied van onderwijs in de Wellness en Zorg in Zeeland.

Het aanbod

In het cursussen overzicht vind je alle opties vanaf hobby tot aan meerdaagse cursussen voor professionals op het gebied van massage.

Wil je kennis maken met het massage vak dan raden wij de Ontspanningsmassage Basis aan. Je leert dan in anderhalve dag een lichaamsmassage te geven. Dit is leuk wanneer je pas start of helemaal geen plannen hebt om hier je beroep van te maken.

Voor ervaren masseurs zijn er veel opties, meer theorie, minder theorie en combinaties.

Wanneer is de les?

De meeste van de cursussen worden meerdere malen per jaar gegeven zodat je kan plannen wanneer het jou uitkomt. De tijden van de gegeven cursussen verschillen maar kunnen vanaf maandag tot en met zaterdag zijn. Meestal tussen 09.00 en 22.00 uur. Behalve op zaterdag dan zijn we uiterlijk om 17.00 uur klaar. Kijk bij de desbetreffende cursus voor alle details.

Docenten en erkenningen

Bij Sepia werken diverse docenten, elke docent is een expert in zijn vakgebied. Onder "over ons" staan alle docenten genoemd. Als opleider met veel ervaring zijn wij in bezit van diverse erkenningen en accreditaties. Onder "info" kan je daar meer over vinden.

Ik kan niet vinden wat ik zoek?!

Het aanbod van cursussen wat wij hebben is ruim maar er is ruimte om te groeien dus dat benutten wij ook! We zijn achter de schermen altijd bezig met zoeken naar de juiste aanvulling op het huidige aanbod. Wij voeren regelmatig gesprekken met potentieel nieuwe docenten. Natuurlijk sluit niet alles en iedereen aan op de visie en missie die Sepia heeft waardoor sommige opties stoppen voor zij aangeboden worden.

Heb je belangstelling voor iets wat wij nog niet in het aanbod hebben laat het ons weten! Stuur een mail naar [email protected] met je suggestie. Wellicht zijn er we er al mee bezig, dan krijg je een update van de huidige stand van zaken. Krijgen we vaker dezelfde verzoeken dan gaan we nader onderzoeken of wij hieraan kunnen voldoen.

Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: