Opleiding Licentie Verlenging (VOS/NESM)

11-05-2020
19:00 - 22:00
3 dagen
MBO
Frank Bastiaens
max. 12
€ 169,00
€ 50,00

Periodieke Herhalingslessen Sportverzorger/Sportmasseur

Deze herhalingslessen zijn nodig om je licentie te verlengen. Wanneer je geen blessure preventie hebt gevolgd is je licentie (B) Sportverzorger/Sportmasseur 4 jaar geldig. Heb je ook de opleiding blessurepreventie gevolgd dan is je licentie (A) 5 jaar geldig.

Omdat het herhalingslessen zijn is het verstandig om vooraf de lesstof goed door te nemen. Per lesdag wordt de anatomie/fysiologie herhaald en tijdens het praktijkgedeelte worden de functietesten, tapen en de massagetechnieken herhaald .

Indeling:

2 avonden onderste extremiteit.
1 avond bovenste extremiteit en romp.

Voor de betreffende avonden krijg je van te voren een studieopdracht om de theorie te kunnen bestuderen. Deze theorie wordt in verkorte vorm herhaald. Daarna volgt praktijk verzorging en massage. Tijdens de lessen wordt je ook op de hoogte gebracht van de recente ontwikkelingen.

Wanneer je al de drie avonden van de herhalingscursus aanwezig bent en naar het oordeel van het instituut voldoet aan de voorwaarden sturen wij je gegevens naar de NESM waarna je een nieuw pasje ontvangt. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig reanimatie diploma.

Let op: Het volgen van de periodieke nascholing / herhalingslessen is verplicht om je licentie te behouden. Indien  je aan de verplichte nascholing voor je licentieverlenging niet heb voldaan dan vervalt je licentie!

Benodigheden voor de lessen

  • Theorie: cursusboek, pen en papier
  • Praktijk: sportkleding, handdoeken, (hoes)laken, massageolie en tape.

Het volgende om mee te nemen op de eerste lesavond

  • Oude licentie of kopie
  • 1 recente pasfoto (naam en geboortedatum achterop pasfoto zetten a.u.b.)

Inbegrepen bij nascholing Sportverzorger/Sportmasseur

  • Licentie A of B
  • Koffie & thee 

Data voor de nascholing
De nascholing vindt plaats op:
11, 18 en 25 mei 2020

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

11-05-2020 t/m 25-05-2020
19:00 - 22:00
3 dagen
MBO
Frank Bastiaens
12
€ 169,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Opleiding Licentie Verlenging (VOS/NESM)?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Opleiding Licentie Verlenging (VOS/NESM) over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
11-05-2020 - Avond
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: