Cursus Thaise Voetreflexmassage

28-08-2020
09:30 - 16:00
2 dagen
MBO
Lianne Quist
max. 12
€ 250,00
€ 50,00

Waarom is een voetmassage interessant?

In de cursus Thaise Voetreflexmassage leren we je een zeer ontspannende massage van de voeten te geven. Deze massage gaat uit van een reinigende werking voor het hele lichaam. Je leert in deze cursus over de reflexzones in de voeten. Deze reflexzones zijn verbonden met alle organen, klieren en andere lichaamsdelen.

De processen die zich in het lichaam afspelen, worden gecoördineerd vanuit de hersenen. Van hieruit worden via de zenuwen prikkels overgebracht naar de overige delen van het lichaam Door de voeten te masseren worden de organen geprikkeld via de zenuwen en worden blokkades in beweging gebracht.

Wat leer ik?

Naast dat je werkt op de reflexzones gaan we ook gericht werken op de spieren in de voeten. Veel mensen hebben door diverse oorzaken last van hun voeten. Denk hierbij aan verkeerde schoenen, beenlengte verschil etc. met als gevolg dat de spieren in de voeten overbelast raken en dus pijn veroorzaken.

In de cursus ga je de voeten met verschillende technieken masseren. Naast het masseren van de voeten leer je ook te werken met een massagestokje, drukpuntmassage en sluit je de massage af met een onderbenen massage. Dankzij deze activering nemen de doorbloeding en lymfestroom in de voeten en onderbenen toe.

Voor wie is deze cursus bedoelt?

Thaise VoetmassageDe cursus Thaise Voetreflexmassage is geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met voeten. Bij deze cursus is het niet zo dat je gericht leert om invloed uit te oefenen op een orgaan zoals bij de voetreflexologie. De technieken zijn bij de reflexzonetherapie anders en vragen een veel langere studie. Wat niet wil zeggen dat er niets gebeurd bij de voetreflexmassage. Het gaat hierbij vooral om het in balans brengen van lichaam en geest.

We geven de cursus op mbo-niveau

Duur cursus Thaise Voetreflexmassage
Twee dagen: een cursusdag duurt van 9:30u tot 16:00u.

Vereiste vooropleiding:
Geen vooropleiding noodzakelijk maar affiniteit met voeten is wel belangrijk, massage-ervaring of gewenning aan aanraken (van voeten) is een pré

Data voor de cursus
De cursus vindt plaats op:
21 en 22 juni 2019
28 en 29 augustus 2020

Kosten van de cursus
De kosten bedragen € 250,-

Inbegrepen bij cursus Thaise Voetreflexmassage

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen

  • Grote badlakens (2)
  • Kleine handdoeken (2)
  • Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

28-08-2020 t/m 29-08-2020
09:30 - 16:00
2 dagen
MBO
Lianne Quist
12
€ 250,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Thaise Voetreflexmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Thaise Voetreflexmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
28-08-2020 - Dag
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: