Cursus Thaise Kruidenstempelmassage

Toon datums
09:30 - 16:00
1 dag
MBO
Lianne Quist
max. 12
€ 145,00
€ 50,00

Wat is een Thaise kruiden stempel massage?

Thaise KruidenstempelsIn de cursus Thaise Kruidenstempelmassage gaan we uit van een therapeutische werking van de kruiden voor zowel de spijsvertering als de weerstand. De kruiden worden voor de bloeitijd geoogst, zodat ze het volledige aroma bevatten en daarmee maximaal krachtig zijn. Na de droog periode worden de stempels (gemaakt van katoenen stof) gevuld met de kruiden en vervolgens vacuümverpakt voor optimaal behoud van de geneeskrachten.

Wat leer ik?

Tijdens deze cursus leer je de stempels met stoom te verhitten. De warmte helpt de kruiden hun geneeskracht af te geven en diep in de huid door te laten dringen. Je leert over de kruiden, de contra-indicaties en de verschillende technieken voor masseren met de stempels. Je leert een volledige lichaamsmassage te geven met de stempels. 

Wat doen de Thaise kruiden met het lichaam?

De cursus Thaise Kruidenstempelmassage gaat in op het gebruik van kruiden met een belangrijke geneeskrachtige werking. De massage helpt lichaam en geest te ontspannen, te ontgiften, revitaliseren en te verjongen. Tijdens de cursus leer je de bloedcirculatie te activeren, zodat stress en spanning kunnen worden verminderd.

De cursus Thaise Kruidenstempelmassage geven we op mbo-niveau. Het is een van de vervolgcursussen op de basis cursus ontspanningsmassage. De cursus wordt gegeven door Lianne Quist.

Duur cursus Thaise Kruidenstempelmassage
Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 16:00u.

Vereiste vooropleiding
Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Kosten van de cursus
De kosten bedragen €145,-

Inbegrepen bij cursus Thaise Kruidenstempelmassage

  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen

  • 2 grote badlakens in een donkere kleur 
  • 2 kleine handdoeken in een donkere kleur
  • 1 gastendoekje in een donkere kleur

Let op: Thaise kruiden geven af vandaar dit advies. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Voor deze les is donker ondergoed en kleding wenselijk.

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

05-10-2019 31-10-2020
09:30 - 16:00
1 dag
MBO
Lianne Quist
12
€ 145,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Thaise Kruidenstempelmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Thaise Kruidenstempelmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: