Cursus Stoelmassage

07-03-2020
09:30 - 16:00
2 dagen
MBO
Lianne Quist
max. 12
€ 260,00
€ 50,00

Meer dan een drukpuntmassage?

StoelmassageIn de cursus Stoelmassage leer je behalve een drukpuntmassage nog veel meer. Ben jij als masseur geïnteresseerd in een gezondheid verbeterende massage, dan is “stoelmassage voor werknemers” een interessant werkveld. Zoals iedereen weet en als je de media volgt zie je steeds meer aandacht voor onze gezondheid. Denk hierbij aan onvoldoende bewegen en veelvuldig smartphone/computer gebruik. Er wordt zelfs gezegd “zitten is het nieuwe roken”.  Dit zijn zaken die te denken geven. Wil jij bijdragen aan verbeteringen en ondersteunend werken om de gezondheid te behouden en te verbeteren? Lees dan verder over deze cursus.

Voordelen van de stoelmassage.

Met name het grote gemak, de snelheid en het besparende aspect van de Stoelmassage zorgt ervoor dat deze massage steeds populairder wordt. De massage neemt relatief weinig tijd in beslag, terwijl de voordelen op het welzijn groot zijn. Je masseert over de kleding op een hiervoor speciaal ontworpen stoel. Tijdens de cursus Stoelmassage leer je medewerkers te masseren die daarna meteen weer door kunnen met werken. Stoelmassage kan op termijn, bij regelmatige inzet vele voordelen geven. Een stoelmassage zorgt ervoor dat werknemers nieuwe energie krijgen en daarnaast zich meer ontspannen, opgefrist en alert voelen. Ook het vroegtijdig signaleren van klachten, deze behandelen of doorverwijzen naar andere specialisten kunnen langdurig ziekteverzuim mogelijk voorkomen.

Wat leer je tijdens de cursus?

Massage technisch leer je de volgende zaken. In de cursus Stoelmassage behandelen we de basistechnieken op basis van de Japanse acupressuur, die we ook wel kennen als de drukpuntmassage. Tijdens de lessen komen zowel theorie als de praktijk aan bod. Gedurende de cursus Stoelmassage vragen we je om thuis zoveel mogelijk te oefenen, om de geleerde technieken eigen te maken. We adviseren om minimaal 3x per week thuis te masseren. Tijdens de 2de lesdag gaan we je massagetechniek verfijnen en uitbouwen.

Theoretisch gaan we verder in op het werkgebied.

Naast de massagetechniek besteden we een bijna evenredig groot deel van de cursus aan het bespreken hoe je daadwerkelijk aan de slag gaat als bedrijfsstoelmasseur, denk hierbij aan

  • De benadering van bedrijven
  • De mogelijkheden van een stoelmassage
  • De juiste prijs voor de massage
  • Het belastingvoordeel voor bedrijven
  • Opstellen van intekenlijsten en intakeformulieren

We geven de cursus op mbo-niveau. Docent voor deze cursus is Lianne Quist.

Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat en kun je, je inschrijven bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

Duur cursus Stoelmassage
Twee dagen: een cursusdag duurt van 9:30u tot 16:00u.

Vereiste vooropleiding
Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Data voor de cursus
9 en 16 maart 2019

7 en 21 maart 2020

Kosten van de cursus
De kosten bedragen € 260,-

Inbegrepen bij cursus Stoelmassage

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen:

  • Schrijfgerei

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe. 

 Deze cursus is erkend door de BvS

07-03-2020 t/m 21-03-2020
09:30 - 16:00
2 dagen
MBO
Lianne Quist
12
€ 260,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Stoelmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Stoelmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
07-03-2020 - Dag
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: