Cursus Hotstonemassage

Toon datums
09:30 - 17:00
1 dag
MBO
Lianne Quist
max. 10
€ 145,00
€ 50,00

Leren masseren met verwarmde stenen?

Hotstone Massage In de cursus Hotstone massage werken we met verwarmde basalt stenen. De intense warmte van de stenen zorgt voor een volledige ontspanning. Aan het begin van de cursus behandelen we eerst het theoretische deel, hierin leren we jou alles over de temperatuur, de stenen, contra-indicaties, reinigen van de stenen daarnaast deelt de docent belangrijke praktijkervaringen. Je leert te werken met ligstenen en massagestenen. We werken met basalt omdat deze steensoort een hoge warmte opslagcapaciteit heeft.

Een ultieme massagebeleving!

De Wellness kant van de Hotstonemassage zorgt voor een ultieme massagebeleving. De warmte van de stenen voelt echt geweldig op het lichaam! De warmte dringt niet alleen door in de spieren maar verwarmt ook de botten. Hierdoor profiteert je klant nog dagen van een warm en behaaglijk gevoel.

Heeft de Hotstone Massage ook nog therapeutische werking?

Ligstenen Hotstone MassageJa! Naast de ontspannende werking van de Hotstone massage kun je ook heel klachtgericht werken met de stenen. Denk hierbij aan, slechte doorbloeding, spierpijnen, zenuwpijnen. Daarnaast worden ook de orgaanfuncties gestimuleerd en wordt de stofwisseling bevordert. We gaan ook dieper in op de mogelijkheden en technieken die je kunt toepassen bij diverse (spier)klachten.

Voor wie is deze cursus?

De cursus Hotstonemassage geven we op mbo-niveau en deze is geschikt voor masseurs die hun cliënten in de praktijk graag willen verrassen met een verwarmende massage. Het is één van de vervolgcursussen op de algemene cursus voor massagetechnieken. Ook is deze cursus onderdeel van de Opleiding Wellness-masseur Pro. De cursus wordt gegeven door Lianne Quist.

Na de cursus Hotstone massage ben je in staat om zelfstandig en op een verantwoorde wijze een hotstonemassage te geven. We werken bewust in kleine groepen, zodat we alle cursisten voldoende aandacht kunnen geven. 

Voor de cursus Hotstonemassage ontvang je 6 punten bij de NGS 

Duur cursus Hotstone Massage
Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 17:00u

Vereiste vooropleiding:
Massage cursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Kosten van de cursus
De kosten bedragen €145,-

Inbegrepen bij cursus

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen

  • Grote badlakens (2)
  • Kleine handdoeken (2)
  • Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Deze cursus is erkend door de NGS .

26-10-2019 14-03-2020 10-10-2020
09:30 - 17:00
1 dag
MBO
Lianne Quist
10
€ 145,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Hotstonemassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Hotstonemassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: