Cursus Hoofdpijnmassage

Toon datums
09:30 - 16:00
1 dag
MBO
max. 12
€ 139,00
€ 50,00

Zo’n 20% van de Nederlanders heeft minstens 1 dag per week last van hoofdpijn. Tijdens de cursus Hoofdpijnmassage leer je het hoofd, nek en schouders zo te behandelen dat de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. Dit voorkomt hoofdpijnsituaties waarin het functioneren in het dagelijks leven sterk wordt belemmerd.

Hoofdpijn ontstaat vanwege spanning in de spieren. Tijdens de cursus Hoofdpijnmassage leren we je technieken voor een speciaal ontwikkelde massage, die helpt de spieren in het hoofd te ontspannen. De hoofdpijnklachten zullen minder hevig en minder vaak terugkeren of zelfs helemaal verdwijnen.

We besteden tijdens de cursus aandacht aan de speciale punten in het hoofd die overeenkomen met de drukpunten vanuit de acupunctuur. Uiteraard spreken we tijdens de cursus Hoofdpijnmassage ook over de massagetechnieken die er beschikbaar zijn en hoe je verschillende vormen van hoofdpijn kunt herkennen.

Duur cursus Hoofdpijnmassage
Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 16:00u.

Vereiste vooropleiding:
Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Kosten van de cursus
De kosten bedragen €139,-

Inbegrepen bij cursus Hoofdpijnmassage

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen:
Grote badlakens (2)
Kleine handdoeken (2)
Gastendoekje


Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe. 

19-06-2018 22-10-2018
09:30 - 16:00
1 dag
MBO
12
€ 139,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Hoofdpijnmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Hoofdpijnmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 67848249 | BTW-nummer: NL857197496B01