Cursus Cosmetische Bindweefselmassage

12-11-2018
10:00 - 16:00
4 maanden
MBO
Frieda Pesch
max. 12
€ 895,00
€ 100,00

Cosmetische Bindweefselmassage 

Cosmetische bindweefsel massageIn deze cursus leer je als schoonheidsspecialist huid verbeterende behandelingen uit te voeren. Bij de Cosmetische Bindweefselmassage en Pincementmassage volg je een module voor huidverbeteringsmassage op het gebied van schoonheidsverzorging. In de cursus is er aandacht voor huidverbetering, rimpelreductie, collageen inductie-therapie en anti-aging. Je leert de huid voorbereiden voor plastische chirurgie. De cursus Cosmetische Bindweefselmassage leert je bovendien over de behandeling van doorbloedingsstoornissen, striae, littekens en panniculose.

Technieken

De technieken voor bindweefselmassage zijn relatief eenvoudig, de pincement-grepen vragen meer oefening. Beiden hebben een groot effect op het vegetatieve systeem en vragen om een goede kennis van de werking daarvan. De cursus Cosmetische Bindweefselmassage is gebaseerd op de modernste fysiologische inzichten.

Modules binnen de cursus

Tijdens de cursus Cosmetische Bindweefselmassage komen de volgende modules aan bod:

  • Neuroanatomie
  • Hormonale beïnvloeding bindweefsel
  • Segmentale reflexwegen
  • Stressrespons
  • Effecten bindweefselmassage
  • Verklaringsmodellen bindweefselmassage
  • Indicaties en contra-indicaties

In algemene zin behandelen we de geschiedenis en oorsprong van zowel de bindweefselmassage als de pincementmassage. Uiteraard gaan we in op de bouw en functie van het zenuwstelsel, voor de juiste basiskennis. De cursus Cosmetische Bindweefselmassage hanteert een neurofysiologisch en neuropsychologisch perspectief. Je doet kennis op van reflexwegen en reflexprocessen, zodat je aandoeningen aan de spieren en gewrichten beter leert herkennen en behandelen.

ANBOS

Deze huidverbeteringsmassage is een ANBOS specialisatie. De opleiding kan worden afgesloten met een examen welke door het kwaliteitscentrum wordt georganiseerd. Docent Frienda Pesch


Duur cursus Cosmetische Bindweefselmassage
Zeven dagen: een lesdag duurt van 10:00u tot 16:00u.

Vereiste vooropleiding
Schoonheidsspecialist

Data voor de cursus
De cursus vindt plaats op maandag 12, 26, nov, 3, dec, 2018 en  7, 21 jan 2019  11, 25 feb 2019

Kosten van de cursus
De kosten bedragen €895,-

Inbegrepen bij cursus Cosmetische Bindweefselmassage

  • Lesgeld
  • Werkboek
  • Koffie, thee + lunch

Niet inbegrepen bij de cursus, examengeld ( +/- € 280,- )

Zelf meenemen
Schrijfgerei
Hoeslaken

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€100). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe. 

Termijnbetaling
We bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

12-11-2018 t/m 25-02-2019
10:00 - 16:00
4 maanden
MBO
Frieda Pesch
12
€ 895,00
€ 100,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Cosmetische Bindweefselmassage?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Cosmetische Bindweefselmassage over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
12-11-2018 - Dag
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 67848249 | BTW-nummer: NL857197496B01