Cursus Bamboemassage (tafel)

27-06-2020
09:30 - 17:00
1 dag
MBO
Christina Blei-Amatdoelrasit
max. 12
€ 139,00
€ 50,00

Wat is bamboemassage?

bamboe massageHet is een massagevorm met een oeroude Chinese traditie, op basis van hun uitgangspunten en levensopvattingen. Die zijn volgens de Chinese leer gebaseerd op vijf elementen: Hout - Vuur - Aarde - Water - Metaal

Tijdens de cursus Bamboemassage op de massagetafel leer je ontspanning voor lichaam en geest te brengen door middel van een massage in een rustig tempo met veel effleurages. De combinatie van hout en handen helpt belaste en vermoeide spieren weer op de juiste spanning te brengen, waardoor het lichaam zichzelf sneller en krachtiger kan herstellen.

Werken met de bamboestok

In de cursus leer je voldoende druk toe te passen, zonder je eigen handen te belasten. Dit helpt je gemakkelijker een stevige massage aan te bieden in de praktijk. Het werken met een bamboestok is een speciale techniek die je leert tijdens de cursus bamboemassage, dit houdt wel in dat je al massage ervaring nodig hebt. Het doel van de cursus is dat je als masseur een extra vaardigheid leert welke je in elke massage kan toepassen. Tijdens een massage ervaar je weleens dat de spierspanning dusdanig hoog is, dat je er niet doorheen komt met alleen je handen. Door middel van de bamboestok kan je wel het gewenste resultaat bereiken. Omdat de stok een verdeelde druk afgeeft voelt de massage prettig aan terwijl je dit misschien niet zult verwachten.

Kampioen in massage?

Deze cursus Bamboemassage wordt gegeven door een speciale docent Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit, zij is in 2017 namelijk uitgeroepen tot wereldkampioen in massage! Bekijk de samenvattingsvideo van 2017, Christina is gouden medaille winnares in de categorie stoelmassage met bamboe.

Even kijken naar bamboe tafel massage.

Je kunt bij ons een bamboestok kopen
Stoklengte 40 cm € 16,-
Stoklengte 50 cm € 18,-

Daarnaast heeft Christina allerlei andere bamboestokken mee die wij niet op voorraad hebben maar welke in les ook aangeschaft kunnen worden.

Duur cursus Bamboemassage
Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 17:00u.

Vereiste vooropleiding
Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Kosten van de cursus
De kosten bedragen €139,-

Inbegrepen bij cursus

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen
Grote badlakens (2)
Kleine handdoeken (2)
Gastendoekje


Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Betalingswijze
Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

27-06-2020
09:30 - 17:00
1 dag
MBO
Christina Blei-Amatdoelrasit
12
€ 139,00
€ 50,00
nee

Inschrijven voor de Cursus Bamboemassage (tafel)?

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen. Liever een overboeking doen? Dat kan binnen 9 dagen vanaf jouw betaalrekening. We sturen je na ontvangst van de betaling een bevestigingsmail van jouw reservering.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start? Er is dan onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je het volledige bedrag voor de  Cursus Bamboemassage (tafel) over te maken.

Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je aan te melden. Daarna kun je de aanbetaling per iDeal of bankoverschrijving voldoen.

Aanmelden

Al eerder geregistreerd? Klik hier om in te loggen.
27-06-2020 - Dag
Beschikbare betaalmethodes worden geladen zodra de startdatum gekozen is.
Sepia Opleidingen | Kvk-nummer: 72075988 | BTW-nummer: